Konyhák
lines

Egyedi, modern és klasszikus megjelenésű konyhákkal várunk.

A konyha a lakás lelke

A vélemények alapján elmondhatjuk, hogy a lakás lelke a konyha, hiszen itt történnek a fontos dolgok. Gondolok itt a finom étkek elkészítésére, majd ezek elfogyasztására és a jóízű beszélgetésekre, de a reggeli kávé is itt várja az ébredőket. Tehát ha egy jó helyen indul a nap, és egy jó helyen ér véget, akkor már rossz napunk nem volt. Így bosszúságot okozhat, ha nincs minden a helyén, nem elég praktikus vagy nem elég kényelmes a kialakítása. A konyha tervezésénél nagyon fontos átgondolni, hogy mire lesz szükség a mindennapokban, és mely konyhai eszközök teszik kényelmessé a benne lévő munkát. Fontos, hogy ne tehernek vagy munkának érezzük a benne töltött időt, hanem jóleső érzés töltsön el bennünket a konyhában.

Konyhánk legyen minél világosabb, tágasabbnak tűnő és praktikus, viszont egy kicsit hívogató is. A jó tervezéssel élvezetesebbé tehetjük a benne eltöltött időt. Tervezésnél fontos szempont, hogy tükrözze egyéniségünket, ízlésünket. Ebben nagy segítséget nyújtanak kollégáink, akik helyszíni felméréssel, egyedi tervezéssel és az ügyfél igényeit figyelembe véve tervezik meg a legtökéletesebb konyhát.

A konyha a végtelenség tárháza, bármi megvalósítható benne! Nagyon sok trükk és praktika áll rendelkezésünkre, hogy maximálisan ki tudjuk használni a rendelkezésünkre álló teret, kreativitásunk és vágyaink elérése érdekében. Fontos, hogy itt jól működjön minden, és jól érezzük magunkat.

Nemcsak a ruházkodásnak van divatja, a konyha is folyamatos fejlődésen megy keresztül. Ma már elmondható, hogy a lakás leggépesített és ebből eredendően legdrágább része az otthonnak. Tehát nagyon fontos, ha már egyszer megcsináljuk, akkor rendezzük be úgy, hogy az tényleg tökéletes része legyen a lakásnak, hiszen évtizedekig sem változtatunk rajta.

A különböző szempontok és igények figyelembevételével készülnek a tervek, ahol a alapvető cél a hatékonyság. A tervezés tehát tapasztalt tervező feladata, a lakás illetve konyha aktív használója igényeinek figyelembe vételével. Ezt a munkát egyáltalán nem szabad lebecsülni, hiszen ezen múlik a harmónia, és a konyhában töltött idő tökéletes kihasználása. Ebben segít a Supellex Konyhastúdió csapata.

Milyen szempontokat kell figyelembe venni egy konyha tervezésénél?

Praktikusság előtt kezdjük a külső megjelenéssel. A külső, a forma és a megfelelő szín megválasztása felel a konyhánk hangulatáért. Nemcsak a lakás stílusához kell passzolni, hanem a konyha úrnőjének vagy urának egyéniségét is tükröznie kell. A pult strapabírósága, időállósága vagy éppen hőállósága szintén fontos szerepet nyújt a választásban. A konyhabútor cseréje, nem egy egyszerű feladat, tehát úgy tervezzük a fiókokat, szekrényeket, hogy azok mindig rejtenek valamit, amire bármikor szükségünk lehet, akár naponta többször is, így a praktikusságnak fontos szerepe van ezen a téren. Természetesen nem csak a pultnak kell strapabírónak lenni, hanem az ajtóknak, fióksíneknek vagy akár fogóknak. Tehát kinézetét, kihasználtságát vagy éppen időtállóságát nézve a legjobb döntést kell hozni a tervezésnél. Ezért kérünk mindenkit, hogy hallgasson a szakember tanácsára, Ők mindig csak a legjobbat szeretnék az ügyfélnek, hiszen az elégedett ügyfél véleménye mindennél többet ér.

A Supellex Konyhastúdió dolgozói mindig azon dolgoznak, hogy folyamatosan fejlődjenek, és a legkomplexebb szolgáltatást nyújtsák az ügyfelek részére. Kezdve a helyszíni felméréssel, amit követ a 3D-s látványterv, a gyártás majd a beépítés, hogy mindenki álmai konyhájában a legjobban érezze magát. Dolgozóink több 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a konyhabútor gyártás területén.

A többféle stílus és modell, a nagy színválaszték a rengeteg kiegészítők tárháza segíti, hogy valamennyi ízlés és kérés igényét kielégítsük, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb konyhabútort.

Egyedi konyháinkat 3D látványtervezéssel is kérheted